VIXX – Voodoo Doll MV + Lyric english translation

Akhirnyaaaaa… VIXX comeback lagiii >___<. sukaaaaa.

VIXX memang cocok banget dengan konsep dark. Gue suka semua konsep VIXX, tapi entah kenapa menurut gue VIXX paling cocok pake konsep dark, kayak di MV On & On, Hyde, dan sekarang Voodoo doll. Hehehe.
Gue sempet kesel juga karena anti-fans bilang dance VIXX ini menjiplak dance SHINee. Helloooo.., tolong ya kalau kalian memang “pengamat” yang baik, tolong lihat dengan mata lebar-lebar kalau dance mereka itu nggak menjiplak SHINee!
Yah, di zaman sekarang jangan mengharapkan ke-originalan 100%. Zaman udah semakin jenuh, yang kita butuhkan adalah kreatifitas. Kalau kalian udah jadi K-popers selama lebih dari 8 tahun seperti gue, maka kalian akan sadar kalau dance2 idol itu mirip satu sama lain tapi tidak pernah benar-benar sama.

Gue suka banget Hongbin di sini. Seperti biasa dia jadi center character MV. Gue rasa Hongbin cocok tuh jadi aktor film2 fantasy atau misteri. Hehehe

silakan bagi yang mau lihat MV-nya : https://www.youtube.com/watch?v=MOG7BexjPjM&feature=c4-overview&list=UUNEjjFoX8M3aIz416Ep90XA

Ini arti lirik-nya dalam bahasa Inggris. Credit to : PopGasa

Call me when your heart is aching
Tell me everything, who do you want?
Want me to turn back time? Want me to give you my heart?
When you can’t forget, you should take

Trust me and repeat after me, “He will come back to me”
Time is on your side, all you have to do is wait
I’ll make him cry as much as he made you cry
Tick tock tick tock, may it all be fulfilled

If I can’t have you, I will just live for you
If it’s you, I’m ready to get hurt as much as I can

Look carefully at what I’m going to do now
If it’s you, I don’t care about saving my body
Just say the name, whoever it is
I will bring them all here
Tick tock tick tock, may it all be fulfilled

If you can’t be embraced, just step on me and stand up
So that no one can mistreat you
Whatever reason it may be, you need me
Because I’ll become a doll who will fight for you

I will tightly shut my painful eyes
For you, I will run
Please, just don’t leave me
I will bring you everything you want
Tick tock tick tock, may it all be fulfilled

Even if I get ruined by the tip of your fingers
I am here to shed all the tears of the world

Look carefully at what I’m going to do now
If it’s you, I don’t care about saving my body
Just say the name, whoever it is
I will bring them all here
Tick tock tick tock, may it all be fulfilled

Should I go Should I stay Nobody Know
Should I go Should I stay Nobody Know

Open the doors of hell
You sinners who made her shed tears, may you shed tears of blood
Sing the song of curses, tell me about your hidden anger
My body becomes a sacrifice for you
I will sacrifice myself for your happiness

Just seeing you smile once is enough for me
I’ll do everything that you want for you
Even if my remaining life decreases

Whoever it is, look carefully, don’t make her cry
I have nothing more to lose
The sadness in my heart that no one knows about
Tick tock tick tock, may it all disappear

Should I go Should I stay Nobody Know
Should I go Should I stay Nobody Know
May it all be fulfilled

credits: pop!gasa

2 thoughts on “VIXX – Voodoo Doll MV + Lyric english translation

  1. akuuu dahhh liatt mv mreka yg Hyde ama ga tau apalagi judulnya mv ny vixx wkwkkk mv ini belom liat, okee tar deh aku liat hahahhaha *jitakkin IT atu2 yg ngeblock youtube

    ada yg bilang dance nya ngejiplak shinee?? masakk?? waduh ga bress.. sabar ya mii.. jitakkin ajah atu2 /eh hehe

    n ilang ahh *ppyong

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s